Türk ve Alman hukuk büroları, Şengün & Partners Avukatlık Ortaklığı ve SNP Schlawien Partnerschaft mbB, KOBİ’lere, Start-Up’lara ve büyük yatırımlara hukuki destek sağlamak üzere emsal teşkil eder nitelikte bir iş birliği yapıyor.

Şengün & Partners Avukatlık Ortaklığı, Türkiye’de otuz dört yıllık köklü bir geçmişe sahip, ulusal ve uluslararası olmak üzere çok büyük bir sahada hizmet veren nitelikli bir hukuk bürosudur.

Öte yandan, SNP Schlawien, Almanya’nın önde gelen ticari hukuk firmalarından biri olarak, vergi danışmanıyla geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır.

Bu iş birliği öncü niteliği ile Türkiye ve Almanya arasındaki ekonomik ve hukuki iş birliğini güçlendiriyor.

Tarafların kamuoyu paylaşımı aşağıdaki gibidir:

KAMUOYU DUYURUSU

Türk hukuk firması Şengün & Partners Avukatlık Ortaklığı ile Alman hukuk firması SNP Schlawien Partnerschaft mbB stratejik iş birliği konusunda anlaştı.

İstanbul’da (Türkiye) başlayan görüşmeler, Münih ve Düsseldorf’ta (Almanya) devam etti ve yakın iş birliği ortakları olarak birlikte çalışma kararıyla sonuçlandı.

Şengün & Partners Avukatlık Ortaklığı, Şengün Grup çalışmalarına da katkı sağlayan, Şengün Akademi çatısı altında eğitimler veren, ALSP hizmetini Türkiye’ye getiren ve Şengün ALSP’nin kurulmasına öncülük eden, otuz dört yıllık köklü bir geçmişe ve deneyime sahip ulusal ve uluslararası tam hizmet hukuk bürosudur. Bünyesinde üç ofis ve otuz dört profesyonel bulunmaktadır.

SNP Schlawien Partnerschaft mbB, özellikle KOBİ’lere odaklanan Almanya’nın önde gelen ticari hukuk firmalarından biridir. Tam hizmet veren bir hukuk bürosu olarak Berlin, Dresden, Düsseldorf, Frankfurt am Main, Freiburg, Leipzig, Münih ve Stuttgart’taki sekiz ofisinde yüzden fazla avukat, noter ve vergi danışmanıyla tüm hukuki ve vergi konularında ulusal ve uluslararası danışmanlık hizmeti vermektedir. Hukuk bürosu bu yıl, yirmi beşinci kuruluş yıl dönümünü kutluyor.

İki hukuk bürosu, Türkiye ve Almanya arasında KOBİ’ler, Start-Up projeleri, kurumsal ve büyük yatırımlar, vergi uyuşmazlıkları, ESG (Çevre, Sosyal, Yönetişim), risk uyum ve düzenleme, kurumsal yeniden yapılandırma konularında hukuki hizmet sağlamak üzere anlaştı.

Bu iş birliği ile her iki kurum da ülkeler arasındaki ilişkileri güçlendirmeyi ve Türkiye ile Almanya arasında hukuki bir köprü oluşturmayı hedefliyor.

Bu gelişme Türk ve Alman kamuoyuna memnuniyetle duyurulur.

Şengün & Partners Avukatlık Ortaklığı

&

SNP Schlawien Partnerschaft mbB

 

 

Share.
Exit mobile version