İstanbul Tahkim Günleri (Istanbul Arbitration Days), 1000’den fazla katılımcısı ile tarih yazmaya hazırlanıyor! 17 Nisan 2024 Çarşamba günü Pera Palace’da görkemli bir açılış töreniyle başlayacak olan bu etkinlik, ilk yılına rağmen büyük bir iddiayla sahne alacak.

Istanbul Arbitration Days, hem tarihi hem de modern yapısıyla, uluslararası tahkimin kalbinde yer almaya hazırlanıyor. Istanbul Arbitration Days, bu eşsiz şehrin sunduğu zengin kültürel mirası ve profesyonel ağıyla, dünyanın dört bir yanından gelen uluslararası ve yerel tahkim uygulayıcılarını, endüstri uzmanlarını, bürokratları, akademisyenleri ve öğrencileri bir araya getirecek.

Çırağan Palace Kempinski’de ikinci ve üçüncü gün gerçekleşecek ana etkinlikler, büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Hukuk dünyasının dev ve uzman isimleri, birbirinden ilgi çekici panellerde bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunacaklar.

Istanbul Arbitration Days ayrıca, Vogue Brunch ve Şarap Tadımı etkinlikleriyle, uluslararasi tahkim camiasinda ses getirmesi bekleniyor. Panellerde yer alacak önemli konuşmacılarla birlikte, Türk mutfağının eşsiz lezzetleri de tanıtılacak. Kültürel bir vizyon ve misyona sahip olan bu etkinliğin aynı zamanda sosyal etkinliklere de yer vermesi bekleniyor.

Sosyal etkinliklere de büyük önem veren organizasyon ekibi, avukatlardan oluşan müzik grupları ile tam bir Law Rocks gecesi yaşatacak.  Bu özel etkinlikte, hukuk dünyasının ritmine kapılarak unutulmaz anlar yaşanması bekleniyor. Ayrıca bu gecede elde edilecek gelirin tamamı 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenlere bağışlanacak.

Yılın etkinliği, canlı müzik eşliğinde dünya çapında tanınan tarihi mekanlardan olan Yerebatan Sarnıcı’nda düzenlenecek GC Kokteyli ile son bulacak.

Istanbul Arbitration Days, hukuk dünyasının en prestijli etkinliklerinden biri olma yolunda hızla ilerliyor. Etkinliğe sadece birkaç gün kalmış olup benzersiz bir deneyim yaşamak, uluslararası tahkimin nabzını hissetmek ve sektörün önde gelen isimleriyle tanışmak için siz de bu heyecan verici etkinlikte yerinizi ayırtın.

Share.
Exit mobile version