19.09.2022 tarihli ve 31958 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan gelişmeler…

  • Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile, yönetmeliğin “Sınavlar ve Değerleme” kenar başlıklı maddesinde, tek ders sınavına girme hakkını ve bu sınavdan geçişe ilişkin şartı düzenleyen bir değişiklik yapılmıştır. Bu yönetmelik yayım tarihi olan 19.09.2022 tarihinde yürürlüğe girer.
  • İstanbul Gedik Üniversitesi Ön Lisans, Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile, yönetmeliğin bütünleme, tek ders sınavı, notların ilanı gibi maddelerinde değişiklik ve düzenlemeler yapılmıştır. Bu yönetmelik yayım tarihi olan 19.09.2022 tarihinde yürürlüğe girer.
  • Mersin Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği ile, Üniversitedeki eğitim türleri, süreleri ve öğretim diline ilişkin hükümler kayıt altına alınmıştır. Yönetmelikte ayrıca yatay geçiş, dikey geçiş, misafir öğrenciler, öğrenime ara verme ve izinli sayılma, sınavlar ve değerlendirmelerine ilişkin hususlar düzenlenmiştir. Bu Yönetmelik 2022-2023 eğitim-öğretim yılı başından geçerli olmak üzere 19.09.2022 tarihinde yürürlüğe girer.
  • Ufuk Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile, yönetmeliğin “Yönetim Kurulu” ve “Yönetim Kurulunun Görevleri” kenar başlıklı maddelerde değişiklik ve düzenlemeler yapılmıştır. Bu yönetmelik yayım tarihi olan 19.09.2022 tarihinde yürürlüğe girer.
Share.
Exit mobile version