Manchester United’ın kalecisi Andre Onana ve dört kişi, avukat Kerim Bahadır Şeker tarafından dolandırıcılık iddiasıyla suçlandı.

Avukat Kerim Bahadır Şeker, İstanbul’da yaptığı açıklamada, Manchester United kalecisi Andre Onana ve eski Galatasaray futbolcusu Dany Nounkeu da dahil olmak üzere beş kişi hakkında dolandırıcılık iddiasıyla suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Suç Duyurusunun Detayları ve İddialar

Şeker, 2020’de Portekiz’in Faranse takımında oynayan Cedric Leandre Tchoumbe Fankam’ın telefon hırsızlığı yaparak Maltepe Cezaevi’ne gönderildiğini ve bu süreçte kendisiyle iletişime geçildiğini belirtti. Dany Nounkeu ve Fankam’ın annesi, Fankam’ı kurtarma konusunda kendisine başvurdu. Bu süreçte Andre Onana ile de iletişim kurduğunu ve dolandırıldığını iddia etti.

Şeker, 29 Kasım’da oynanacak Galatasaray-Manchester United maçında Onana’nın oynayıp oynayamayacağı konusunda belirsizlik olduğunu ve hukuki sürecin devam ettiğini ifade etti. Ayrıca, Onana ve diğer şüphelilerin ceza davası açılması ve dolandırıcılıktan hüküm giymesi için çaba gösterdiklerini belirtti.

Avukat Şeker, Türk iç yargılamasının yanı sıra, FIFA’ya da başvuruda bulunacaklarını ve delilleri FIFA’ya ileteceklerini açıkladı. Bu sürecin Galatasaray maçıyla çakışmasının tesadüf olduğunu vurguladı.

Share.
Exit mobile version