Prenses Diana’nın kardeşi ve tahtın varisleri Prens William ile Prens Harry’nin dayısı olan Charles Spencer, yeni sevgilisi Catrine Jarman’ın eski eşine karşı özel bilgilerin kötüye kullanılması gerekçesiyle dava açtı.

Yeni İlişkisini Doğruladı

Geçtiğimiz günlerde, Charles Spencer, Vikingler konusunda uzman arkeolog Catrine Jarman ile ilişkisini kamuoyuna duyurmuştu. İkili, 2023 yılında başlattıkları The Rabbit Hole Detectives adlı podcast’te birlikte çalışıyordu. Spencer ve Jarman arasındaki bu yeni ilişki, Spencer’ın 2011’de evlendiği Karen Gordon ile boşanmasından sonra ortaya çıktı.

Gizli Bilgi Davası

Jarman, Perşembe günü Londra Yüksek Mahkemesi’nde, Spencer’ın eski eşi Karen Gordon’a karşı “özel bilgilerin kötüye kullanılması” iddiasıyla bir dava açtı. Mahkeme belgelerinde, davanın içeriğine dair çok fazla bilgi yer almazken, özel bilgilerin korunmasıyla ilgili ciddi bir hukuki mücadele olduğu belirtildi. Reuters’a göre, dava süreciyle ilgili daha fazla ayrıntı henüz kamuoyuyla paylaşılmadı.

Boşanma ve Yeni Başlangıçlar

Charles Spencer ve Karen Gordon, haziran ayında boşandıklarını açıklamışlardı. Gordon, Whole Child International adlı yardım kuruluşunun kurucusu ve başkanı olarak tanınıyor. Spencer, boşanmanın ardından podcast partneri Catrine Jarman ile ilişkisini doğruladı. Spencer, podcast’teki çalışmaları ve tarihi konulara olan ilgisiyle bilinirken, yeni ilişkisi basında geniş yer buldu.

Bu dava, Prenses Diana’nın ailesi etrafındaki dikkatleri yeniden toplarken, Spencer ve Jarman’ın ilişkisi ile mahkeme sürecinin nasıl gelişeceği merakla takip ediliyor.

Share.
Exit mobile version